Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frelife

    aktív tag

    válasz Rexcor #85361 üzenetére

    Már bocs.. 10ből 8 azt mondja amd.. Neeemmm, az neked nem kell.. Az én hsz haszontalan volt ok.. A többieké is ezek szerint.

    Eleve kijelented hogy inkább intel, mert az amd sehol sincs.. Kérdem én, minek akkor kérdezősködni?

    Valakinek sajnos valakinek hála isten, de történt valami, nem kis dolog, hosszú évek óta várjuk hogy hátha majd most vagy most... Sosem történt meg.. De a ryzen 2.gen megmutatta hogy igenis van mit keresnie a piacon, és most az új ryzenek? Pariba vannak teljesítményben. Persze ezt te nem hiszed, mert kamu lefizetet tesztek.

    Ok egyenlő vagy elenyésző teljesítmény.
    De az ár/érték? Mennyivel olcsobb egy ryzen 5 3600 mint inteles társa? Vagy pl egy cpu venti ingyen? Nem éri meg? Komolyan senki nem panaszkodik a gyári hűtőre, miért is? Mert átlag usernek jó! Mennyi egy noctua vagy egy jobbnak mondott hűtő? Bocs hagy irjam le ezt is, hány mag hány szál? És magonként tudja! Őszintén megértem és elfogadom ha ész érvekkel irod le hogy miért intel.. De ne azt olvassam hogy sehol sincs az amd meg csalt teszteken alapul. Egyik gyárto ellen sincs kifogásom..azért ha árakat néztél az intel lenyomja folyamatosan az árait.. Nos.. Ha ez nem mond el semmit akkor nem tudok mit mondani.. Itt elöttem nagyon sokan, rengetegen elmondtak mindent az amdről.. És az intelről is. Senki nem beszél le senkit semmiről. Ahogy látom egy normális banda van itt akik nem fikázzák egymást, olykor rengeteget tanulok tőlük csak azzal hogy figyelek, olvasom őket. De van akit tök felesleges bármiről is meggyőzni vagy megprobálni.. Mert alapbol ugy állt hozzá.

    Most per pillanat senki nem mondja biztosra egyik cput sem, persze lehet ezt csak én látom így, de azt gondolom most bármit veszel jor jársz, mert akkora különbség nincs és őszintén a köv gen intel prociknak nagyot kell dobbantaniuk ha maradni akarnak a piacon.. Az amd 5nanométeren dolgozik mig az intel topog kicsit.
    De ha nagyon intel.. Akkor tessék egy ilyet szerezni majd
    10nm i9-9900KS.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák