Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Krystal_s #52006 üzenetére

    A megfogalmazás lehet nem volt a legjobb, gondolom az jobb lett volna pl. hogy: felhasználóbarát, egyszerű, átlag felhasználónak is átlátható stb.

    Az is mutatja ezt, hogy te sem érted pedig nem vagy "átlag" felhasználó.
    Amúgy tanácsot is kaptál: nyílt forráskódú a nem kívánt rész nélkül is meg lehet írni/átírni a programot. (ez persze kicsit vicc mert ehhez azért gondolom még komolyabb tudás kell)
    Anno én is használtam CIS-t de nekem is sok volt az ilyen dolog mert ezeket én sem értem. Pont ezért van egy vírusvédelem, hogy az ilyesmit felismerje és tudja, hogy az adott program része aminek a tevékenysége legitim vagy sem.
    Bár a CIS az adott rendszer "belakása" után már kb. ugyanúgy működik mint egy átlagos vírusirtóval. Telepíted, elindítod az összes programod egymás után aztán az ilyen felugrókat egyenként "átgondolod" (akár a neten utánaolvasol stb.) majd ezek után már nem is nagyon kell vele foglalkozni, hiszen mindent "megtanult".

    Nekem ezért is kedvencem az Avast Free: a BD Free-nél bővebb az állítási lehetőségek száma de a Kaspersky Free-nél kevesebb (ott egy kicsit talán túltolták a beállítások mennyiségét)

Új hozzászólás Aktív témák