Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz BBéci #2957 üzenetére

    egyelőre még nem személyeskedtem. azt arról fogod majd észrevenni, ha könnyes szemmel esel be a modis topikba és rémálomban forgolódsz lefekvéskor az ágyacskádban.
    Ez tartalmát, lényegét tekintve ugyanaz, mint amit a #2955 második felében "felbontás és a fényerő/kontraszt miatt sokunk számára még nem jó megoldások házimozira" elővezettél.
    hátö. én veled ellentében pejoratív jelzőkkel sehol nem ekéztem még mások műszaki beruházását, meg filmezési szokásait a projektorán. szóval, ha lehet, ne tegyünk már egyenlőségjelet a kettő közé. ezt egyébként jóval bunkóbb dolognak tartom, mint kijelenteni a ki mekkora faxfej. csak ha már így a suttyóságról beszélünk.
    egyelőre itt neked még csak ex cathedra kinyilatkoztatásokkal sikerült megajándékoznod bennünket (olyan gyöngyszemekkel pl. h minimum 100k-s vászon, meg 150k-s ledes proji 5 milláshoz mérése, mi vicc kategória, mi nem, illetve a Kábelezés Könyve az Utótestamentumból, Zsoltárok a Mazzagokról, meg ad notam Én uram ezt láttam a saját szemeimmel).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák