Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz djg #6747 üzenetére

    akkor megteszi neked egy olcsóbb router is! ne csak azt nézd, hogy nagy antennák, meg három is! ha még az is kiderül, hogy az ellenoldali wifi modulod g szabványos, akkor pláne nincs jelentősége, úgy egy megbízhatóbb sima g szabványos, egy antennával rendelkező router esetében is hozzávetőlegesen ott leszel, mint egy három antennával rendelkező "csodával"!
    ha még előre is tekintel egy kicsit, szerintem akkor is elég egyenlőre egy jobb 10/100 router, ami vezetéken és wifi kapcsolaton is megbízható, stabil, szóval minden téren jó!
    ár/érték arányban, a sokat ajánlott tp-link tl-wr941nd (link) lenne a javaslatom, 10/100 frontos a legjobbak között teljesít sebességben, amellett n szabványos wifi szórással bír (g szabványos ellenoldal esetében is hozza a gyakorlati 20 - 22 megabit/sec maximumot), és csak azért, hogy neked is szimpatikus legyen; van 3 darab jó nagy antenna rajta! :) 10 e ft környékén beszerezhető, szerintem nagyon jó vétel a kategóriájában! jelenleg nekem is ilyen van, 30/3 netet szlgál ki n és g szabványos ellenoldalak felé egyaránt jól, mondhatni falakt rombol le, 2 - 3 téglafal után is jó a jel erőssége, nem lehet rá panaszom!

    hagytam, hogy avman megelőzzön, mert én amúgy sem kapok jutalékot! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák