Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Ice&Lime #23102 üzenetére

    "EXT0BB6Q fw-rel eddig lényegében három fajta eset van, az egyik a folyamatos lassú teljesítmény (amit sam. javított), bár ez itt ritkább, a másik egy véletlenszerű, ami az én ssd-mnél is van (ez van többségben) és a harmadik eset (nagyon ritka), akinél minden rendben (folyamatos, szabályos teljesítmény), eddig két embernél volt ilyen is."
    Ebből a leírásból úgy veszem le, hogy igazából egyik eset sem meglepő, amennyiben a firmware egy lényeges algoritmusa egyszerűen rosszul számol. Az első eset pont lefedi az általános leírást a problémáról, a második eset, ami nálad van, végül is, miért is ne fordulhatna elő pont ugyanabból az okból (pl. egyes régebbi adatok olvasásakor, ami nyugodtan lehet véletlenszerű), a harmadik eset pedig nemrég írt adatok esetén szintén előfordulhat. Sőt, most nézem a második bekezdésedben írtakat, hogy igazából csak teszteknél vetted észre a lassulást, és a grafikon nem volt egyenletes - hát pont ilyenekre láttunk példát a témát kiveséző cikkekben is.
    Szóval feltételezem - és remélem -, hogy mindegyikre megoldás lehet az új firmware. Amúgy próbáltad már a saját 840 EVO-dnál, hogy megoldja-e a véletlenszerű lassulásokat?

    "Egyedül volt itt egy eset, ami viszont teljesen más volt ezektől, az viszont elég furcsa."
    Konkrétabban? :DDD

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák