Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz sugarforce #14796 üzenetére

    Csak tippelni tudok, pl. megvették 2015 vagy 16-ban(még ekkor is lehetett kapni), és 1 éven belüli lehetőségként meghosszabbították a garanciáját, ami 15-20-25k vagy még több is lehetett. De sztem meg lehet tőle kérdezni, mert ingyen van az infó. ;] FHD-ban 55M5502 3 HDMI-vel, Va és Edge led elvileg, és az 5.1-et átengedi, mint az LG-k is, a többi márka is> ezt gondolom, de utána kell nézni. De ki kell próbálni bármit is vennél, ha lehet. Ha nem, akkor a nagyobb multiknál online véve el lehet állni, és másikkal próbálkozni. Plex-et sem kötelező használni( bár a transzkódolás talán beállítás függő), mert van saját DLNA alkalmazásuk is.

    Partizan Nekem ez már csak magyarázkodásnak tűnik, és nagyon is elkanyarodtál a kisokostól, de már mondtam, hogy mi a gond azokkal a véleményeiddel, de azt magad is tudhattad, hogy nem korrekt.
    Az XE7005 nem a középkategóriába tartozik, belépő UHD a márkán belül, még a droidot se kapta meg. Az MU7000-es és 8000-es szinte ugyanaz, csak más a talp, és utóbbin egy tükröződéscsökkentő réteg is van +ba. [link] [link], és sztem felső kategória, de nekem mindegy, csak megint vitatkozol a semmin, de kérdezd meg a topikjában.[/OFF

Új hozzászólás Aktív témák