Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bukoba

    tag

    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem TV vásárlás ügyben. Most készülök új készüléket venni. Amit eddig sikerült eldönteni, hogy a megfelelő méret a 43" (vagy ehhez nagyon közeli kisebb/nagyobb). A rendelkezésre álló keret 250.000 Ft, 4k-ra, illetve 3D-re nincs igazán szükségem (de ha van, az nem baj), illetve szempont még az alacsony input lag a játék miatt. Eddig ezt a három versenyzőt szemeltem ki:

    - SONY KDL43W805C - ez full HD-s csak, ugyanakkor van benne 3D, a képe a tesztek szerint jó, az input lag alacsony, ugyanakkor androidos, amiről elég vegyes véleményeket olvastam, illetve nincs hozzá "mutogatós" távvezérlő.
    - LG 43UH7507 - input lag-ről nem találtam adatot, ez már UHD-s, és a képe is rendben van, de a tesztek szerint elmarad a Sony és a Samsung mögött
    - SAMSUNG UE43KU6000 - ez is alacsony input lag-gel van megáldva ha minden igaz, szintén UHD, ugyanakkor a középkategória alját képviseli, igaz edge Led-es.

    Kérlek segítsetek a döntésben, illetve ha tudtok ezeknél jobb alternatívát a megadott keretek között, akkor megköszönöm, ha megosztjátok velem.

Új hozzászólás Aktív témák