Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imre921

    tag

    Sziasztok.

    Vga vásárlás előtt állok , de nem tudok dönteni hogy igazából melyik érné meg jobban hosszabb távra. Ez egy 2évet jelent kábé vga csere nélkül. Ergo hogy kompromisszumokkal ezt az időt még bőven kiszolgálja azért a vga minden játék esetében.

    Azt tudni kell hogy 1080p gaming-ről beszélünk(nem 4k meg ilyesmi, nem szakadt rám az otp) és azt is, hogy nekem egyáltalán nem feltétel a kimaxolt ultra detail, de azért ne is medium detailen kellejen erőlködni. Nem vagyok 60fps függő, nekem 30 felett már bőven jó.

    Szóval igazából egy alap i5 6600K-s skylake konfigba terveztem vga-t venni, de annyi a keret amennyi, és afölé sajnos nem tudok menni.

    Az érdekelne első sorban hogy gtx 1060-asnál mekkora hátrányt jelent a 3Gb-os kivitel, mert egyébként gtx 1050ti-t szerettem volna vásárolni.
    Tisztában vagyok vele hogy a "csonkolt" 1060as picit gyengébb a 6gb-os testvérénél, főleg mert kicsivel kevesebb cuda magot is tartalmaz, de ettől jelen állás szerint még keresztbe hosszába lenyeli a 4Gb-os 1050ti-t.

    Tehát egy két évig kb nem szeretnék vga-t venni, és vállalom az ezzel járó kompromisszumokat. De akkor az 1050tilegyen a 4gb miatt, vagy a butított 1060as 3gb-val mert így is jóval erősebb azért.(gondolom itt igazából csak xy élsimítási eljárásról kell majd lemondanom esetenként, de nem értek hozzá azért kérdem)

    6Gb-os 1060 tényleg nem játszik mert megvan a helye annak a különbözetnek sajnos

    Köszi a választ előre is :R :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák