Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HerrVoros

    újonc

    8,5 év után december 31-én váratlanul jobblétre szenderült a videokártyám :( vagyis valószínűleg ez történt, a LEGO City Undercover-t elindítva pár másodperc után "szétesett" a kép, színes zizegő maszatok voltak mindenhol. Utána egy reset még segített, de a második próbálkozás után már az sem, a BIOS képe is szétesett. A kártyát kiszedtem a gépből, azóta működik. Most az alaplapi VGA-t használom, de ez semmihez sem elég :( és bár a gép korántsem olyan hangsúlyos eleme az életemnek, azért szeretnék bele valami használható kártyát tenni.

    A korábbi videokártyám: ECS Geforce GTX 460 1 GB-os verzió volt.
    A gépem további paraméterei: Intel I3-2100, ASUS P8H67-M REV 3.0, 8 GB RAM, 2x500 GB WD HDD, 2 SSD, 2 optikai meghajtó, Corsair CX 500W táp.
    Olyan videokártyát szeretnék, ami teljesítményben nem gyengébb, mint ami benne volt (nyilván túl sokkal jobbat sem érdemes, mert nem tudná kihajtani a gép többi alkatrésze a benne rejlő teljesítményt, amennyire tudom, kiegyensúlyozott kombináció volt), de nem is horror-árú. Elsősorban újat szeretnék (de nem zárkózom el teljesen a használttól sem), és ha lehet, Nvidia-t. Előre is köszönöm a segítséget.

    Másik kérdésem: a fentiek alapján valószínűsíthető ugye, hogy a videokártya szállt el...? (mi az esélye, hogy az alaplapi PCI-E slot halt meg? Hogy tudnék erről meggyőződni másik kártya nélkül? - Sajna nincs itt a környéken senki, akitől kölcsönkérhetnék, vagy aki kipróbálná a kártyámat egy másik gépben...)

Új hozzászólás Aktív témák