Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csupingo

    veterán

    válasz xDarkBoyx #130775 üzenetére

    Ha mondjuk nem tervezel 1 évnél tovább a vga-val, akkor jelen pillanatban elég lehet egy gtx 1660 super is. Az nem annyira drága. Szerintem bírna high-medium beállításokkal, 60 fps környékén még 1 évet. Viszont az nem olyan nagy ugrás az 1060 után. (Ha jól rémlik, azod van.) Jelenleg a 107 ezres rx 5600xt az egyik legjobb vétel, teljesítmény alapján. Az már határozottan erősebb a réginél.

    Kérdésedre válaszolva, szerintem a minimum jelenleg az 1660 super. Még használható (high, ultra környékén is akár, de pár felesleges dolgot érdemes már most kikapcsolni a grafikai beállításoknál) , de idővel kompromisszumokat kell kötni. Ha ez nem gond, és mondjuk nem a legújabb, gépigényes játékokkal játszanál, valamint a fix. 60 fps sincs kőbe vésve, akkor még jó lehet. Bár ha már vásárláson töröd a fejed, érdemes lehet a jelenleginél határozottan erősebbet választani.

    A tápod szerintem elég az eddig felsorolt kártyákhoz. A legtöbbet fogyasztó talán az rx 5700.

    (#130776) koko52: persze, az világos, hogy szinte mindig a magas fps váltja ki a tápáramkörökből. Pl. játéknál töltőképernyő, átvezető videó, csgo (200 fps :) ) Azért érdemes ilyenkor a felső határt korlátozni. Pedig tényleg többen írták fórumokon, hogy csak a tápcserétől is megoldódott náluk. Abban lehet valami, hogy nagyobb százalékban a vga okozhatja, vagy tényleg alaplap, táp, vga együttállás.

    [ Szerkesztve ]

    Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

Új hozzászólás Aktív témák