Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz Csupingo #131823 üzenetére

    Rendben, köszönöm. Sajnos az új monitor berakásával egy időben lefrissítettem a vga drivert, 20.2.2 van rajta most. Ezzel FHD-ra leskálázva és csak egy monitort használva is előjönnek a kifagyások, miközben normál használattal 20% fölé nem tudom vinni a gpu terheltségét, de néha, pillanatokra ki tud fagyni. Lehet, hogy az új driver a hibás, az jó lenne. :) Ez a DDU mit jelent? Illetve a radeon szoftvert is töröljem, vagy lehet csak drivert downgrade-elni?

    Akkor jól tettem, hogy csak kipróbáltam tegnap a hdmi-t, szemre látszódott, hogy nem megfelelő a képfrissítés. DP-tal nekem tetszik.

    (#131824) MZsoltee: Nem szeretnék használt cuccot, mikor jelenik meg általában az új széria (az adott évben)? Mivel ezt a konfigot is lassan 10 éve használom (eleinte azért játszottam, pl gta4 és 5, watchdogs, egy-két cod, de ez már tényleg régen volt), nem gáz megvenni újonnan. Amúgy meg nvidia-t fogok venni, ebben a 280x-ben már 2013-ban csalódtam. :D
    És abból is minimum 50-es szériát, nem játszom, de legyen tartalék. Ha megoldódna a kifagyás, az persze nagyon örömteli lenne, mert feleslegesen nem akarok pénzt költeni, természetesen, jó házban, sok ventivel, jó hűtőkkel járnak az alkatrészek 3-4 évente lepasztázom, teljesítményben is megfelelőek, gyors a gép).
    A VGA-nál olvastam pl BGA hibát, VRAM túlmelegedést, az a fura nekem, hogy 30 perc aida gpu teszt alatt nem fagyott ki a gép, miközben a chrome meg tudja ölni, ha sok mindent csinálok rajta egyszerre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák