Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz -FLY-> #133052 üzenetére

    A kezdetek óta kikupálták már a legtöbb gondot, az ide írogatók nagy százaléka boszorkányüldözést rendez használati tapasztalatok nélkül..magam is XTt nyúzok, nem ajánlanám, ha nem lennék maradéktalanul elégedett vele..

    A THICC II Ultra kis finomhangolással kiváló (default picit túltolták a feszt, autoUV és máris stabil 2G+ boostja lesz csendesebb üzem mellett), 136ért pacek vétel, a bundlet elpattintva még jobb a matek.
    Nem mellékesen pedig az egyik, ha nem a legszebb Navi, marha jó a designja szvsz, még ha picit haragszom is rájuk a némileg alulméretezett borda miatt, amit a méret alapján nem gondolna az ember.

    Pulse v. Gaming OC jobb picit, de nem ér 15-20k ráfizetést semmiképpen a difi, mivel finomhangolva a THICCIIU is halk/hűvös/pörgős, nagy eltérés nincs végülis egyik javára sem, mind járt a kezeim között, végül csak a helyfoglalás miatt (slim ITX házba került) esett a választásom saját részre egy Pulsera.

    So-so, ha most kellene elköltenem 150kt, venném a THICCIIUt és a spórolt pénzen egyebet. Vagy Pulse/Gaming OC, esetleg alternatív forrásból Gaming X / Red Devil / Nitro+ / Strix / Pulse (minőségi sorrend is ez kb.)..de biztosan nem a lassabb 2060Sre esne a választásom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák