Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katsi

    tag

    válasz Jinxb1rd #146830 üzenetére

    Szia!

    Erre a kerdesre senki sem fog tudni valaszolni. Kb ugyanaz, mintha valaki azt kerdezne: mikor lesz a legdragabb az euro? Mikor fog beszakadni az olaj vilagpiaci ara? Ugyanez igaz a jelen helyzetre is. Csak talalgatni lehet, hogy ennek a banyaszlaznak mikor lesz vege es rakja helyre a hasznaltpiaci arakat.

    Valoszinuleg egy pillanat alatt (1-3 nap) fog raborulni a piacra a mostani banyaszatra hasznalt VGA-k igen nagy resze, es akkor ezeken az eszelos arakon mar nem fogja tudni eladni senki a hasznalt VGA-jat, mert a penzeszsak banyasz vevok, akik eddig is felvasaroltak mindent, szinten szabadulni akarnak majd a kartyaktol, raadasul minel kevesebb bukoval, hogy kesobb ujra beszallhassanak egy kovetkezo szeriaval, olcsobban.

    Annyit tudok mondani, hogy donts a sajat helyzetednek sajat eletvitelednek megfeleloen: ha ugy erzed, hogy van akkora difi a videokartyad beszerzesi ara es a mostani hasznaltpiaci ar kozott, amire mar azt tudod mondani, hogy ez igen, jot kaszalnek vele, akkor add el most. Ha nem erzed igy, tartsd meg, es aktivan figyeld a hasznaltpiac, BTC, IT hirek, stb alakulasat. Senki nem fogja megmondani, mit tegyel. A dontes a tied.

Új hozzászólás Aktív témák