Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • giornalista

    senior tag

    válasz relixo #147339 üzenetére

    "Semmi nem igazolja,hogy egy alapból 200k értékű kártya most 500k legyen. Az a kártya ugyanannyit tud attól még,hogy egy ilyen árcédula van rábiggyesztve. Nem lett jobb nem lett tartósabb, nem fog X évvel tovább szolgálni téged. A bitcoinos véglények tehetnek a hiányról és az ebből kialakult helyzetről. Ezt érti mindenki. De helyeselni nem kell és pláne nem szabad elfogadni!"

    Láthatóan nagyon érdekes elképzeléseid vannak (ha vannak egyáltalán) a piacgazdaságról. Nem szabad elfogadni, hogy valami, amiből hiány van; és amire óriási a kereslet, elfogy a piacról és csak magasabb áron érhető el? Ha a vezetékes vízről lenne szó, akkor megérteném ezt a hisztit. De kiket hívsz te véglényeknek? Amikor a harmadával csökkent az üzemanyagok ára, akkor is verted a falat, hogy neked eredeti áron kell a nafta? Vagy amikor reggel 10-re elfogynak az árnyékos helyek a strandon Almádiban, akkor is rimánkodsz, hogy a véglények a fasznak vannak már lent előtted?

    A 200k-ért árult kártyát most 500k-ért árulják. Azért, mert kevés van belőle, azért, mert be lehet fogni munkára, és még ilyen áron is elkelnek, mert még ilyen áron is behozzák az árukat elég hamar. Yes, ez egy probléma, aki most gamingre venne VGA-t, döntést kell hoznia: vagy beszáll a piacba, vagy nem. Ugyanúgy a kereslet-kínálat határozta meg a VGA 200 ezres árát, mint ahogy most az 500 ezreset. Semmi sem változott, egyszerűen most ennyibe kerül.

    Öregem, gondolkozz már egy picit. Elhiszem, hogy fáj, és hogy bosszant, de ezt a színvonaltalan vergődést, amit bemutattál, na ezt nem kell és pláne nem szabad elfogadni :) Tavasszal a biciklik tűntek el az áruházakból, meg a szobabiciklik. Mert megnőtt rájuk a kereslet, felment az áruk is (főleg a használtpiacon). Lehet küzdeni az ellen a világ ellen, amiben élünk, te is, én is, és még egyszer mondom, értem, hogy bosszant. Persze, van rád hatása, értjük. De ne hisztizz :DD

Új hozzászólás Aktív témák