Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    válasz juve600 #54438 üzenetére

    Nincs ilyen, hogy AMD játék Nvidia munka, fordítva sem igaz.
    Van direkt munkára készített kártya és van játékra készített is.

    3 hónapja követem a fórumot (azóta vívódok, hogy milyen kártyát vegyek) és sajnos eszméletlen, hogy mennyi ember ad tanácsot full szubjektív alapon. Ne érts félre ez nem csak neked szól, de olyan jó lenne ha mindenki tartózkodna az ilyen kifejezésektől.... ez baromi félrevezető és a fórumtársakat károsítod meg, amikor azt mondod, hogy egy Nvidia kártya inkább játékra jó.

    Direct nem teszem offbe mert szerintem ez on topic hozzászólás.
    Aki ide jön tanácsot kérni az a rendelkezésre álló pénzéből a legjobbat szeretné választani az adott meglévő/leendő hardver környezethez.
    Nincs olyan, hogy jobb / rosszabb kártya. Vannak elkerülendő szériák (a többség szerint ilyen pl a nem megfelelő ram hűtéssel rendelkező 280x széria, főleg ha egy kis tunningra is vágyik az illető) az összes többi mind jó, a kérdés, hogy milyen a pillanatnyi piaci ár és milyen hardver környezetbe kerül majd.

    Ez figyelembe véve segítsünk már egymásnak és így adjunk tanácsot és fontos lenne, ha olyan ember adna tanácsot, aki tudja is, hogy mit beszél.... az, hogy xbox 360-hoz hasonlítunk egy VGA-t már tényleg a legalja....
    Pl. a mai napon GTX 760-an nem azért nem ajánlott, mert rossz kártya hanem azért mert ezért a pénzért ár érték arányban ma jobbat is be lehet szerezni. Amint 5-6 ezer Ft-ot csökkenne az ára best buy lenne mindenki szerint ebben az árkategóriában!

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák