Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GergoHD

    tag

    válasz ingalls #6064 üzenetére

    Én is a ti cipőtökben járok :)

    Igazából én még gondolkodtam az MSI 7850 2GB OC-ban is mert kb 75k-m van de abból még kell futnia egy jobb tápra mert most egy kodegányom van ami 1. erősen nem ajánlott 2. kiolvadna a gépből ha bekötnék még mellé egy 7870-et a mostani AMD Phenom2 x4 965-ös procim mellé xD.
    De még nem tudom eldönteni hogy melyik márkájú kártyát vegyem igazából húzodom az MSI felé mert az asus az akkora hogy megmértem a képházamba úgy férne el hogy egy slottal lejjebb kellene rakni a vinyót és az asus sokkal drágább is. A másik szempont, hogy olvastam ezt a BS problémát amitől eléggé félek de gondolom ha még várok akkor megoldódhat a probléma és kiürülhetnek a piacról a hibás darabok vagy érkezhet hozzájuk valami megoldás.
    Ja és ti honnan akarjátok megrendelni ? Én most az ipont nézegetem mert elég korrekt árak vannak. Hardverkeren pedig nincs MSI és azt szeretnék elsősorban, de ha valaki meg tud győzni hogy a sapphire vagy a többi jobb akkor mondjátok (azt tudom hogy a sapphire az olcsóbb de abból volt a több BS-es darab ahogy utánanéztem). :)

    Ui.: Bocsi a litániáért xD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák