Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csusza`

    senior tag

    Sziasztok!

    Hozzátok fordulnek egy kérdéssel, mert TVkkel nagyon eddig nem nagyon foglalkoztam, kivéve ha PC-re lett kötve.

    Egy jó ismerősöm hívott valamelyik nap, hogy nem megy náluk a TV monitoron semmi. Hiába kötik rá a szoba antennát, semmi. Eleve furcsának tartottam, hogy náluk thome a szolgáltató, minek oda szoba antenna, de persze, meglesem.

    Beugrottam, persze. Szoba antenna, tényleg rakotve, hmm. Kerdeztem, hogy minek antenna, ez egy monitor tv, beépített antennaval. Se antennaval, se nelkule nem jott be semmi. Akkor ugye beugrott a digitális atallas, ja, jó, akkor szobaantenna plane kuka. Nézem a tv leírását a neten, tuner van? Van, analog. Szuper, az eladó mondta, hogy van beepitett antenna. Vegulis van, csak analóg. :-) Jo fej. Megoldás? T-hometol igenyelni másik beltérit, megegyet. Ja, van egy itthon de nem használjuk. Akkor csak egy vezetéket kell ida húzni, es maris hasznalhato. Feleség: itt nem lesz semmi vezetekelve, nem lesz furkalva meg kabelek nem fognak lógni, ja jo, hat akkor ne akarjatok tv-zni...

    Nos, ennyi bevezetés után (csak megmutatva a nemtörődömcsakmegveszemséget, valamint a lustasagot és annak hátrányait) olyan kérdésem van, hogy melyik a legolcsobb olyan beltéri egység, amely képes fogni az ingyenes TV csatornakat?

    Elore is koszonom megtisztelo valaszotokat.

    Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!

Új hozzászólás Aktív témák