Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Chaser #51019 üzenetére

    MEA culpa, valóban az egy One S, nem is írtam hogy teljesítették a feladatot, hanem hogy hozzák az adalékot hozzá. Egyébként meg akkor még nem ért le az ebédhez ivott kávé. :P
    És azért írtam ki a tényleges méretet, mert olyan nagy vonalú voltam korábban hogy a 2,699 litert lefele kerekítettem Neked 2,6-ra, de most hogy volt energiám alaposabban megnézni azt az adatlapot és amennyit varrónősködsz, muszáj voltam az "elhanyagolható" részleteket valósághoz pontosítani.
    Mint például hogy lehet a Te játékaid alatt csak 75 w-ot mértél egy nem tudom milyen típusú és épp ezért ismeretlen pontatlanságú mérővel, de tény hogy a benne lévő tápegység 165w-ra van méretezve a 1440p 60+fpshez.
    Amúgy érdemes lenne rámérni hőmérővel egy valódi tripla A teljesítmény igényű, full beállításon futtatott játék alatt arra hogy a rácsozáson milyen hőmérsékletű levegő áramlik ki és hogy 10 centi közelről mekkora a hangerő ha már állítólag néma, akkor ott is annak kell lennie.
    Mert hogy az a venti ott pull out elhelyezésen van, ez az egyik oka annak hogy kevésbé hallatszódik a felhasználó felé.

    Szóval mi a cím ahova majd kéred a számlát? A compulab valszeg nem fogja olcsón mérni a csökkentett méretű airtop 3 házat, de ha megírom nekik hogy kinek az orra alá kell majd dörgölni biztos hajlanak majd a bizniszre, egyedi gyártásban.

    Jah és még annyit hogy szó sem volt arról hogy csak 15 cm mély lehet a cucc, csak a maximális befoglaló méretről, tekintettel arra hogy 17x17-es a mini itx.
    18x29-es oldallappal számolva marad 5,1 cm magasságra...és még kényelmes 0,0375 liter lazaság. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák