Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Nirvanus #51038 üzenetére

    Nálam a hűtés kérdést a tápkör kondenzátorjai keresztbe vágták még ideiglenesen is, jelenleg egy AM4-es proci gyári hűtője tehénkedik rá, modern technológiával: gravitáció. Ha jól látom nálad is ilyen a helyzet, tehát gyári hűtő fennakad.
    Amúgy nézegettem a "Little Big projectet" és az ő leírásában van egy rakás low profile hűtő, meg kell nézni nálad melyik férne el fizikailag: [link]
    A vége fele vannak olyanok amik tényleg kicsik és alacsony terhelésű procihoz valók, tudom 2013-as cikk de egyes termékek még mindig elérhetőek.

    A proci kérdés nehéz, akitől én szereztem 7500T-t ( mert már azt se nagyon hirdetik) Hardverapron épp szabadságolta magát, elvileg hónap végéig. Bár kifejezett 10100T-t nem hirdetett, de hátha. Privátban el tudom küldeni a linkjét, csak nem akarok tiltott reklámozásba folyni a topicban. :D
    Szerintem egy optimális megoldás hogy szerzel használtan HA-n egy 10100 simát, ideiglenesen összerakod a konfigot, valamelyik a minimálisnál erősebb hűtéssel addig amíg nem találsz T-set.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák