Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz bnorci71 #39794 üzenetére

    Még nem rendeltem meg. Auchanban néztem már a sókat, volt kb. 10-12 féle, de csupán egyet találtam, amire nem volt ráírva, hogy van benne Kálium, ill. csomósodásgátló. Keresek tovább.

    Gus: pedig 400,- Ft/kg áron még ez a legolcsóbb, máshol 600,- ért árulják.

    wwenigma: sajnos a tengeri sókat is csomósodásgátlóval és Káliummal dúsítják (végignéztem az Auchan kínálatát).

    PLaci58: Igenis kapitány! :DDD Egyébként félreértettél, nem lenézően sajnállak sem téged, sem mást, hanem egyszerűen sajnálom, hogy ez a helyzet, hogy sokan azt sem veszik észre, ami az orruk előtt folyik (értem ezalatt pl. a chemtrail-eket, amit nap mint nap lát mindenki, mégsem hiszi el, hogy mi az valójában és az sem tűnik fel, hogy annyi rákos és meddő ember van és száradnak ki a fák, de mindegy, ne is menjünk bele). Egyébként én nem sértegettelek, normális hangnemben írtam - veled ellentétben - minden hozzászólásomat, hiszen ahogy korábban is írtam, nem volt szándékomban megtéríteni senkit.

    Egyébként ugye tisztában vagy azzal, hogy a fehér szín nem szívja magába úgy a napfényt és a meleget, mint a fekete? Ezt valószínűleg a Föld népességének 99,9999%-a tudja ... és akkor most hadd ne térjek ki erre a mondatodra: "Az ember gondolkodni is szokott!"

    Egyébként befejeznéd végre - ha szépen kérlek - a szapulásomat? Csak te tiltakozol ilyen durván a tiszta só ellen.

    Klíma: nem hiszem, hogy asztmás vagyok (vagy legalábbis remélem), annyi csak a bajom, hogy olyan érzésem van, mintha fájna a tüdőm, vagy a légcsövem (vagy mintha nyomná valami). Nem sokat megy a klíma, de 32 fokban nem szívesen ülnék a munkahelyen bőrfotelben, szóval muszáj néha járatni. Irodakonténerben ülök, aminek papírvékony falai vannak, és reggeltől estig süti a nap. Nem hiszem, hogy bárki kibírná klíma nélkül benne ilyen hőségben. Nem szeretem én sem, de muszáj :( Egyébként nem fújja rám, hanem pont előttem megy el a levegő, bár volt eleinte, hogy fájt tőle a csontom is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák