Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tproli

    csendes tag

    Néhányszor vettem náluk cuccokat, és nem is tudok e téren rosszat mondani róluk. Egy nem működő memóriát kaptam tőlük egyszer, de amikor visszavittem, szó nélkül adták a másikat (meg se nézték, hogy tényleg rossz-e). Tápot is cseréltettem egyszer náluk, a náluk megvett tápot szó nélkül beszerelték. Mondjuk csak kétféle táppal tudtak szolgálni, az egyik noname-ebb volt, mint a másik, de akkor gyorsan kellett a dolog.
    Egy esetben jöttem ki tőlük rossz szájízzel, amikor kábelt akartam venni náluk net megosztáshoz, erre azzal jöttek, hogy azt úgy nem lehet, csak routerrel. Direkt rákérdeztem még egyszer, hogy tehát akkor kábellel + két hálókártyával nem lehet netet megosztani, mire a pofámba nyögték, hogy márpedig azt úgy nem lehet, csak routerrel. Elköszöntem, megvettem máshol a cuccokat, és egy óra múlva már osztódott otthon a net.
    Azóta nem is nagyon jártam feléjük, nézzenek mást hülyének.
    Egy alkalommal meg bevittem javíttatni a gépet, és amikor hazahoztam, látom, hogy van benne egy cd. Egy mindenes cd volt, win98-cal, driverekkel, tesztprogramokkal (lehet, hogy másolgatták a gépemmel, nem néztem utána). Hogy lássák, kivel van dolguk, visszavittem nekik (persze előtte csináltam egy biztonsági mentést róla). Nem vártam örömkönnyeket meg szűnni nem akaró hálálkodást, de azért egy köszönöm talán belefért volna.
    Az egyik haverom még a környékére se megy az üzletnek, voltak rossz tapasztalatai. Egy másik haveromnál is csak az asztalracsapásos módszer volt hatásos, amikor már hetekig húzódott a garanciás hangkártyájának a cseréje. Akkor viszont másodpercek alatt zöld ágra vergődtek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák