Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    Akkor ezeket meg is beszéltük. :) Viszont szeretném a segítségeteket kérni a "Szabad Európai E-cigarettázásért Kezdeményezés (EFVI)"-ben, amely egy hivatalos, az Európai Bizottság által bejegyzett Európai Polgári Kezdeményezés.

    Mi az EFVI?
    Egy lehetőség az elektromos cigaretta használóinak, hogy közvetlenül megszólítsák Európa döntéshozóit, hogy többé ne hagyhassák figyelmen kívül a véleményünket. Ehhez egymillió aláírást kell gyűjtenünk 2014 november 25-ig.

    Mi nem?
    Nem egy újabb petíció. A polgári kezdeményezés lehetővé teszi, hogy közvetlenül belefolyjunk az elektromos cigaretta EU-s szabályozásának formálásába.

    Miért fontos mindez?
    A sikeres lezárást követően lehetőséget kapunk rá, hogy az Európai Bizottság képviselőivel találkozzunk, valamint nyilvános meghallgatást kapunk az Európa Parlamentben.

    Itt érhető el a petíció, aki szeretné támogatni egy aláírással segíthet. Bővebben pedig itt olvashattok róla. A tagállamok szerint megoszlik a szükséges aláírások száma, Magyarország a "néhánytízezer" kategória...

    Most van lehetősége mindenkinek arra, hogy valamit tegyen embertársáért, segítsen egy aprósággal.

    [ Szerkesztve ]

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák