Hirdetés

Aktív témák

  • Narim

    tag

    Sziasztok!

    Mobilvásárlás előtt állok, és a Motorola Defy tetszett meg legjobban a kínálatból.
    Ennek oka, hogy egy olyan Android-os telefont kerestem, ami árban kb. 30-40 000 Ft körül (akár előfizetéssel) megvásárolható, és a következő tulajdonságokkal rendelkezik: elfogadható fényképezőgép (min. 3-4 Mpixel), amihez valamilyen minimális vaku legyen (hogy sötétben is lehessen valamit alkotni), lehessen navigációra használni (pl. autóban), tehát GPS is legyen benne, valamint, hogy az e-mail-jeimet meg tudjam nézni vele.
    Ez a telefon úgy tűnik, hogy megfelel az elvárásaimnak, annak külön örülök, hogy multitouch-os.

    Viszont olvastam a tesztben, meg 1-2 embernél, hogy a gmail-lel való összeszinkronizálás nem mindig megy. Ez csak régebben állt fenn a telefonnál, és már kijavították, vagy egy most is fennálló probléma? Mert én a gmail-es fiókom (e-mail-ek) elérésére használnám, és ez fontos számomra.
    A másik kérdésem az lenne, hogy mennyire használ GPS-műholdat és mennyire mobil-netet a navigációhoz?

    Olyan előfizetések között vacilálok ugyanis, ahol 100MB vagy 500MB lehet a havi adatforgalom.
    Én a netet e-mail olvasásra és havonta max. 3-4 óra navigációra használnám. Erre elég lenne-e a 100MB adatforgalom, vagy már az 500-as kell?

    A telefon nagyon tetszik, a teszt alapján elég pozitív képem van róla, csak a gmail-fiókos dolog és az adatforgalom kérdése tényleg fontos szempont nekem a vásárlás előtt.
    Ezen kívül, ha valami fontosabb negatívum van a telefonnal kapcsolatban, akkor azt is meghallgatom.

    Előre is köszönöm a válaszokat!

Aktív témák