Hirdetés

Aktív témák

  • balewi

    aktív tag

    Én az elsők között voltam, akik ki szerették volna próbálni a Miui-t, de nem hozzáértő lévén arra vártam, hogy nálam bátrabbak, okosabbak megtegyék ezt és véleményt alkossanak róla.
    Akkoriban ez a "mélyvíz" még nem is létezett, csak az alap defy fórum. Már akkor is a cm uralta a hozzászólásokat, használtam is, mert nem volt másról tapasztalat.
    Mikor felvetettem a miui-t azt a választ kaptam, hogy "próbáld ki magad". Örülök, hogy megtette ezt helyettem valaki, mert se időm, se energiám nem lett volna a próbálgatásokra.
    Örülök többek között annak is, hogy többen, többféle tapasztalatot meg tudunk egymással osztani, olyan információk is elérnek hozzám, amelyekről nem is hallanék ha egy specifikus fórumot olvasnék csak.
    Sokáig tart mire leteszi valaki a voksát valamelyik rom mellett, emiatt nem baj ha képben van egyszerre mindkettőből.
    Sok ember sok munkát fektet abba, hogy mi minél könnyebben tudjunk dönteni; könnyebben tudjunk telepíteni, használni különböző romokat és jó, hogy nekik sem kell hatszáz fórumba beirkálni emiatt.
    Egy helyen minden lényeges információ, köszönet mindenkinek, aki eddig vagy ezután megosztja a fórumon a tapasztalatait.

    [ Szerkesztve ]

    X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy

Aktív témák