Hirdetés

Aktív témák

  • Nataniel

    senior tag

    Idéznék egy Fórumtárs tollából:(#1377) azaz Aydan-tól:

    "A MIUI egy teljesen különálló rom!!! Semmi köze a CM7-hez, max annyi, hogy Quark féle módszer alapján bootoltatják az aláíratlan kernelt. Teljesen custom kernel, teljesen egyedi rom. NEM EGY SKIN MEG EGY SZIFON LAUNCHER! Komolyan mondom, annyi tudatlanság van a Defy fórumon belül .... Pl. a siránkozás új rom telepítésekor, hogy nem működik ez meg az. Hát alap hogy WIPE-ot kell nyomni, ha bármi újat telepítünk és nem állítjuk vissza Titanium backuppal a 2.1-es appokat a 2.2-n.
    :((( :((( :(((

    ui: a MIUI azért nem open source, hogy ne lehessen mindenféle telefonhoz gányolni, aztán meg minden szar rajta. Pl. CM7 Defy, CM7 Pulse, stb.

    ui2: A Defy CM7 nem hivatalos és nem is lesz az...[...]... Míg a Defynél ez a Quark gyerek nemsokára el fog tűnni, mint az LG GT540-nél is, aztán megmarad nektek egy félkész sz*r. (sajnos) A Defy akkor lesz official cm7 ha nyitott lesz a bootloader"

    Mint látjuk, igaza van abban hogy a MIUI egy külön release, teljesen más mint a Cyanogen,ámbár mindkettő használható kellő hatásfokkal.
    Sajnos,(és itt magánvéleményként jegyzem meg) tényleg sok olyan "user" van,aki nem érti,és nem it tudja alkalmazni ezeket az "ismereteket".
    Az utóbbi időben is volt sok "baki".

    Az ui2-ben a Quarx féle megjegyzés hellyel közzel bejött.....megint csak,sajnos....

    Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny

Aktív témák