Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Joke21 #36991 üzenetére

    Egy HP típus volt, world garival pont ezért (pontos típusra nem emlékszem, a laptop topicban visszakereshető, akkoriban sláger volt a típus). Amit írsz az így van, ha már megvan a cucc egy ideje és úgy hibásodik meg, de nehogy már ha hibás akksival adják el akkor azzal meg kelljen várni hogy kiutazzon külföldre és ott intézze mikor már másnap jelezve lett az eladó cég felé, hogy hibás. Mibe lett volna vagy kicserélni (akár csak az akksit) vagy más típust adni még ha pénzt nem is adnak vissza (vége mégis ez lett csak épp már kiutazási idő után). Egy szónak is száz a vége, a cég elég piszkosul járt el hogy nem a vásárlót próbálta kielégíteni hanem magát védte - miközben ugyan mekkora bevétele van egy nap és meddig tartott volna vagy cserélni vagy pénzt visszaadni hadd menjen vissza külföldre az ügyfél elégedetten. Hát így ha újra itthon vásárol valamit majd, tuti nem náluk lesz.
    Én is kereskedelemben vagyok és tudom hogy ugyan egy elégedett ügyfél nem nagyon mondja el másnak ha az, de egy elégedetlen az tuti mindenkinek el akarja.
    És ez aranyszabály kellene legyen minden kereskedőnél, na de a mai világban csak a pofátlan profit a szabály. Ez a cég nem is néz mást, ezt meg is tapasztaltuk.
    Na nem offolom ezzel tovább a topicot, ez már lefutott ügy amúgy is. Bocs mindenkitől a téma miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák