Hirdetés

Aktív témák

  • Normi813

    csendes tag

    Siker!

    Nos, hála nektek, kicsit több jelentőséget tulajdonítva a code corrupt feliratnak, elkezdtem keresgélni..és némi guglizás után meglett a megoldás!

    a 2.51-es romhoz tartozó bootonly sbf-et flasheltem, az eredménye boot loop lett, de sebaj, erre feltettem a francia 2.2-es ROMot..éééés hiba megoldva!:))

    Már a 2.2 CEE van a telefonon, megy. Annyi hiba maradt, hogy nem hajlandó észrevenni a memóriáakártyát a telefon. És képzeljétek! Bepárásodott a képernyő bal felső sarka. Fogalmam sincs ez hogy történt, szerintem a melegből a légkondis helyiségbe betérve valahogy kicsapódott vagy nem tudom, (közvetlenül nem érte víz). :-S
    Most szárítás van, talán utána menni fog a kártya is (többet is kipróbáltam, szóval tuti a telóval van a hiba). Az is előfordulhat, hogy nem a szoftveres gubanc miatt, hanem a "beázás" miatt halt meg a kártyafoglalat. És ennek fordítottja is lehetséges..

    Mindenesetre működő szoftverrel, csak a memóriakártya fel nem ismerése miatt (ha netán nem jön rendbe) már jóval nyugodtabban viszem a szervizbe.

    Remélem a tapasztaltak segítenek azoknak, akik hasonlóképp taccsra vágottnak hiszik a Defy-üket.

    Majd beszámolok a kártyafelsimerés sorásról.:)

Aktív témák