Hirdetés

Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz Lacopapi #9780 üzenetére

    Végülis nem rossz ötlet ez sem. Bár én az ukrán határnál messze leszek mindenkitől :(

    (#9759) Mozzarella: Hmmmm, most már akkor az gyanús a kínaiak miért voltak 1540-es akkuval (legalábbis abban nem kell fájlt cserélni.) A fércelés meg sajnos itt van, mert egyrészt a 109-es kínai fixed sbf kell hozzá, másrészt zöldeknek a greenbread ami meg régi froyo kernelt tesz fel.

    (#9761) Lacopapi: A 3D fix viszont erre a romra nem települ fel, így a 3d-ben vannak "képhibák" és az fps teszteknél is van ahol 60fps helyett így csak 8fps van (de ez a jelenség megvolt az eddigi kínai romoknál is, csak ott a 3dfix segített.)

    Képernyőlelövés az az hogy nem kapcsolja ki a képernyőt ha magára hagyom. Virít míg a power gombbal nem kapcsolom le.

    (#9762) Cyrin: Így a német rom után nem nagyon vagyok benne biztos, hogy a cee-vel bármi is jobb lesz - legalábbis nekünk zöldeknek. :(

    Gyorsaságra semmivel nem gyorsabb - nálam - mint az ms2 vagy akár a sima 109-es magában.

    (#9764) Neck: Random fagyások eddigiekben sem voltak. A hw károsodásnak viszont egy ennyire másabb romon mint az eddigiek nagyobb esélye lehet (feltéve hogy nem csak az akku lett mégis csak másabb a végére mint ahogy eddig tudjuk. De lehet ez is csak minket zöldeket érint :( )

    (#9786) HWSW : Akkor be ám :C De mi van ha a kamera cseréhez alaplap csere is kell? Remélhetőleg nem. Szerviz papírra mit írtak mit cseréltek benne? Csak kamerát?

    (#9785) mira72: Jaja, lehet megyek is hamarosan vissza cm7-re ;)

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Aktív témák