Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skyer

    senior tag

    Fojtatván a cikket akkor irnék még a GX630 és GX620 ról. A 620 as széria alapjába véve is hibásan jön ki a cégtől, biosfrissités nélkül neki se állj arra bármilyen oprendszert feltenni mert kifogsz fagyni vagy else jutsz a feltelepitésig.

    GX620: Gyakorlatilag ugyanaz a külső mint a gx630 asnál annyi különbséggel hogy egy combos intel 45nm es és egy HD+ os 1680x1050 16:10 arányú LCD teszi a dolgát ha tenné csakhogy szarul. Játékoknál ahol nem kell a robosztus nagy felbontású monitor miatt aggodni mert senki nem fog nativba játszani, tapasztalat szerint 1280x1024 tökéletes felbontás. Térjünk is rá a fekete levesre, Rainbow six vegas mindent belő magának maxra, de ez mind csak vakitás. Ha bennhagyod az élsimitást diavetithetsz...másra nem lesz jó. Zavaróan ronda akadozó képet fogsz kapni aminek az lesz a következménye hogy a szemedet kb 1 óra után kinyirja..Windows alatt szintén vista, a nagy kijelző képtelen a vistát alapórajelen szakadozás nélkül elfuttatni, igy vagy megszokod vagy megszabadulsz tőle. Én kapásbol igy tettem, mivel ezt a kijelzőt ez a VGA 169mhz en nem tudja kihaszolgálni, kevés neki így vagy kiiktatod a forceware level szabályzot amit nem tajánlok és nem is nagyon lehet már vagy beletörödsz hogy minden ablakbezárás és megnyitás nagypapásan fog megtörténni. az élményindex rendben van ezen a gépen minden 5.5 fölé megy.Talán csak a CPU 5.4. Mindkét gépbe egy szaros Fujitsu siemens winchester teszi a dolgát ami néha olyanokat kerren hogy azt hinné az ember hogy ?karcolja a fej a merevlemezt?, egyszóval semmiképp sem mondhatni halk nak. Főleg hogy Fujitsu na jólvan :D Szóval kb erről ennyit a winyorol. Melegedést tekintve alig marad el a gép a GX630 astól talán 5-6 fok az eltérés. Játék alatt sztem jóval jobban teljesit mint az AMD-s változat. Ujjlenyomat itt is gyülik szépen tehát...Nekem 1 nap massziv használat alatt képes volt az LCD kinyuvvadni ugyhogy ez is a selejt összeszerelésnek mondhato mint ahogy a nyikorgo ropogo brutál gyenge LCD tartó is. Kb sehol se tudtam úgy megfogni és kinyitni hogy ne ropogjon. Ennyit kb a GX620 ról most áttérek a 630ra.

    GX630:Szóval előző cikkből kiindulva lényegében ott leirtam mik is gubancok a gx630 ba. talán azt kihagytam hogy egy egyszerű görgetésre a 1280x800 as felbontáson is beakad még a 100fps es játék is. Ugyhogy az hogy ez nativ felbontáson játszható legyen kell a vertikális szinkronizáció ami mindenki tudja milyen hátrányokkal jár hogy limitáljuk a TEAR jelenséget az LCD-n. GX620 nál ez nem vehető észre mivel olyan nagy a kijelző hogy nem látni kicsit felbontáson játékban. Játéknál 1280x800 ban brutál szar volt nekem a játékélmény viszont ez nem nagypapázott a vistánál ha bezártál vagy megnyitottál egy ablakot.Ez majdnem biztos hogy a kisfelbontású alap kijelzőnek köszönhető, hiszen itt elég volt a 169mhz es órajel ehhez a felbontáshoz, de néha még itt is kevésnek bizonyult.

    Végszó:Mindgét MSI ahhoz képes hogy gamer gép a nyomába se érnek hirnevüknek ugyhogy felesleges ennek bedölni. Aki ilyen gépet vesz számoljon a fentebb leirtakkal de én személyem szerint eltanácsolnám a vásárlástól hiába a megnyerő paraméterek. Akkor már inkább egy Compal barbone gép ami jobb lehet a későbbiekben és olcsobb is mint az MSI összetákolt szarjai. A játékos egér sztem mokás és jó is de a 1600dpi kell neki különben nem tudod játék alatt mozgatni a kurzort csak nagyon lassan. Értem itt a kék vagy a piros szinü görgőt.Zöld nem jó..

    Észrevételeket irjatok ide.

    Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!

Új hozzászólás Aktív témák