Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz ludsimon #12428 üzenetére

    hidd el, több éves tapasztalat mondatja velem azt, amit írtam!
    ha kiveszedaz akkumulátort a notiból, és úgy tárolod, akkor is folyamatosan veszít a töltöttségéből, és egy idő után ez több negatív hatást jelent - főként a li akkumulátorok esetében -, mint amikor a notiban van, és az néha rátölt! én sosem veszem ki egyik notimból sem - minden ismerősömnek is ezt szoktam ajánlani -, és sok notit/akkumulátort tudok neked mutatni (akár 2 éves noti - akkumulátor párosítást is), ahol kifogástalan állapotban van az akkumulátor, holott főként hálózati táplálásról megy a noti, és sosem volt kivéve belőle az akksi. egy kivételes esetben tudom azt mondani, hogy érdemes kivenni az akkumulátort a notiból; ha sokat megy hálózati táplálásról úgy egy gyenge hűtésű noti, hogy folyamatosan nagyon meleg az - pláne ha ott is, ahol az akkumulátor van -, mert a magas hőmérsékletet nem nagyon szeretik az akkumulátorok.
    szóval a tapasztalataim alapján (amit nem 5 vagy 10 hanem nagyságrendekkel több noti - akkumulátor párosítás alapján építek fel) alapesetben szerintem nincs semmi értelme kivenni az akkmulátort a hálózati táplálsról használt notikból!
    hogy a részleg témájánál is maradjak valamennyire, belinkelek egy képet az egy éves kis msi notim akkumulátoráról, amit főként hálózati táplálásról használok, és sosem volt kivéve belőle az akksi;
    m

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák