Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eye4eye

    csendes tag

    Sziasztok :)
    A nyáron vettem egy Msi ex523x-080 laptopot amivel nagoyn megis voltam elégedve egészen 3honapig, ugyanis a problémám akkor kezdödött. A probléma mivoltja abban merül ki hogy amikor megvettem a gépet ugye felraktam a legujabb játékokat meg ugye a WoW-ban is kiprobáltam hogy fut és megvoltam elégedve vele, tetszett amit a gép mutat. Van egy beállitási lehetöség ugye hogy a gépet mire használjuk, eszerint: teljesitménycentrikus, kiegyensúlyozott és energiatakarékos. Ezek a játékok ekkor kiegyensulyozottan mentek.
    Nahmost. észrevettem hogy ezek a játékok elkezdenek laggolni. és a gépem is egyre hangosabb lett, igy felpörgött vagy mifene. mármár ott tartok hogy teljesitmény centrikus folyamatosan és mindig hangos a gép és szaggatnak a játékok min grafikán szinte és van mikor igy méghangosabb lesz mint egy atomreaktor és akkor kisimul valamelyest a játék. Lajikusként arra gondolhatok hogy a proci ahogy melegszik ugy a cooler egyre jobban dolgozik és nembirja lehüteni és ekkor lentebb kapcsol a teljesitményböl.
    Az igazsághoz hozzátartozik hogy számitogép függö vagyok és az életem sajnos most ugysikerült hogy itthon vagyok 1 évet és napi átlag 10ora gépezés megvan, szoval nyuzom a gépet elég rendesen.
    Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek is a cooler-el van a baj ? koszos? vagy valami más? és ha igen hogy tudom orvosolni hogy a gari megmaradjon?
    elöre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) kocka vagyok és rendes! ez egy ritka tulajdonság tessenek becsülni :D

Új hozzászólás Aktív témák