Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feinadam

    csendes tag

    Üdv!
    Több mint 1 év után újra írok MSI notikkal kapcsolatban.
    A történet valamikor 1.5 évvel ezelőtt kezdődött amikor vettem egy msi gx 600px-214HU -gépet.Nagyon szerettem ám szép lassan azért jöttek elő problémák.Kivételesen nekem a hűtésével nem volt semmi probléma mint másoknak, viszont pl a dvd íróm kicsit kiállt a gépből vissza tudtam nyomni de rövid időn belűl újra kijött hiába is húztam meg a csavart.Aztán a hangkártya zöld színű aljzata eléggé mozgott, félő volt hogy előbb utóbb kontakt hiba fog fellépni.DVD író gyakran rontotta el a lemezeket.Ám a végső hiba amivel elküldtem szervízbe az billentyűzet hibája volt.Nem működött kb 6 gomb eggyik piullanatról a másikra soha többé.Köztük volt az fn billentyű is aminek hála miután levettem a tápról a gépet többet nem tudtam a fényerőt állítani.
    Elküldtem szerízbe a feljebb felsorolt hibákkal.
    1 hónapig semmi nem történt(illetve jött egy üzenet hogy alkatrészrendelést leadták)
    Higgadt voltam mert már amikor megvettem tájékozódtam hogy nem az msi szervítelése a leggyorsabb.
    1 hónap elteltével kaptam egy üzenetet a szervíztől, hogy belátható időn belül nem tudják megjavítani ezért levásárolhatom az árát vagy adnak egy másik gépet egy gx623-616xhu-t.
    Úgy döntöttem hogy bevállalom a felajánlott gépet.
    Vissza kellett még küldenem a nálam maradt tartozékokat, majd ezt követően 1.5 héten belül megkaptam az új gépezetet.
    Nos, esetemben nagyon korrekten járt el az MSI. Minden elismerésem ezért a vevőközpontúságért. Nagyon meg vagyok elégedve és ezek után valószínűleg a következő gépem is MSI lesz.

    GX 623-ról a tapasztalataim.Nagyon bejön ez az alumínium design, strapabíróbb kivitelnek tűnik mint a 600-as.
    Eredeti win 7 professional-t telepítettem rá először 64 bites verziót a 4 giga memo miatt.
    A következő problémám akadt vele. Az indulási villogó windowsos logó kb 6-7 percig villogott majd utána indult csak be a gép.De onnantól kezdve teljesen gyorsan működött.
    A fentebb említett 2 db ismeretlen alapvető rendszerezköz nekem is ott volt az eszközkezelőben.Ha valakinek sikerült megoldania ne kíméljen.
    Erre a lassú betöltési hibára nem sikerült rájönnöm letiltottam a hálókártyákat stb. így egy32 bites win xp fut most rajta beáldozva 1 giga memóriát.
    Hálás lennék ha valaki meg tudná mondani mitől lehetett ez a lassú betöltés.
    Xpvel nem működik az ECO gomb(This function don't support XP on this modell!) hibát kapom amikor megnyomom.Erre se találtam megoldást.
    Amit kifogásolok a gépben az az alán lévő kis gumitalp.A hátsók elég kiállóra sikerültek és a tré ragasztásnak köszönhetően le is esett az egyik, de hála istennek észrevettem így most valami ragasztó után nézek amivel visszarakhatom.
    Szóval összességében nagyon meg vagyok elégedve remélem ezzel a géppel nem lesz semmi problémám.
    Ha a fenti talányokra valaki tudja a megoldást írjon bártan.
    Sry a terjedelem miatt.
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák