Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz richpublic #14334 üzenetére

    az első illesztős problémának tűnik, a másodikat pedig okozhatja memóriás hiba, de akár vírus is - mind a kettőre láttam már példát...
    először is érdmes lenne ellenőrzini a memóriá(ka)t! letöltöd ezt az állományt; link majd kicsomagolod, és a *.iso képet kiírod boot képes formátumban, cd/dvd-kép felírása módszerrel, majd arról a lemezről indítos a notit, és magától lefut az ellenőrzés! ha pirossal ír ki hibákat, akkor gond van a memóriával!
    ha hardveresen nincs gond, akkor új oprendszer telepítése elindít, xp fel (remélem aránylag friss sp3 telepítőd van, ami nem buherált/piszkált, tört, ilyen - olyan edition...stb?!?!), majd mehetnek az illesztők, és minden illesztő felháza után figyeled, hogy esetlegesen mikor dob kéket, hogy kiszűrhesd, ha azok közül valamelyikkel van probléma!
    vga, audio, lan, card reader, wifi (itt megjegyezném, hogy két illesztő is adott, de neked csak az egyik jó, ellenőrizd, hogy melyik van a notiban - a noti alján vélhetően van egy wifi matrica), bluetooth! az utility részlegből kell az scm alkalmazás is! ha a bios verziója nem 1.0k a notin, akkor érdemes lenne frissíteni!
    itt - még a játékok és programok feltelepítése előtt érdemes lenne csinálni egy stabilitás tesztet, például az everest segítségével - ha eddig nem dobott kéket!
    ha minden ok a notival, akkor lehet, hogy valamelyik játék vagy program okozza a problémát, esetlegesen azokból is buherált/tört változat!

Új hozzászólás Aktív témák