Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    válasz dewil666 #16821 üzenetére

    Köszönöm a gyors választ! Nekem még nincs a hdd cover kifúrva, bár már gondolkoztam rajta. Eladni nem szándékozom a gépemet, így nem is érdekel ha tele van az alja lyukakkal, vagy esetlegesen egy asztali gépnek a hűtése van ráfabrikálva a procira. Én se nagyon mozgatom a gépemet, elég nehéz. Alkalmanként egy-egy városi túra után rendesen megszuszogósodva (lihegve) teszem le. Szerencsére ez évente 2 alkalom, szóval akkor kibirom.

    A procit tegnap teszteltem full terhelés alatt 5 perc után 62C fok körül stagnált, igaz csak egy kis 300ftos laptoptartón van rajta, amiben nincs ventillátor. Ami aggaszt az a gpu-nak a melegedése, igaz tegnap az is 47C-nál nem ment feljebb. Lehet hogy a paszta teszi a dolgát. kb 8 hónappal ezelőtt volt szétszedve, akkor jobb híján valami kínai majonézt tudtam csak rátenni, ami kb 6 hónapot bírt. Az utolsó 2 hónapot végigimádkozva, de kibírta a gép, bár fűtött rendesen.

    Paszta már megvolt de a tv-kártyára vártam, ami kicsit késve, de megérkezett (from china). Igaz most lehet hogy azzal van a bajom. Nem elég hogy nem megy, de mióta feltelepítettem hozzá vagy 10 különféle drivert plusz kb ugyan ennyi programot, nem tudom se alvó,se hibernáló módba rakni a gépemet. Kikapcsolásnál és újraindításnál is kékhalál jelenik meg, amiben felsorolja az esetleges hardware vagy software problémákat. Kikapcsolni is csak úgy tudom ha nyomvatartom a kikapcsológombot. Volt aki azt mondta hogy a videókártyámmal lesz a gond, olyankor szokott ez a fajta probléma előjönni, de ez tuti sotfware probléma, mert van fent vista is a gépen, másik partíción és ott minden windowsos opció működik és nincs kékhalál. Szóval szerintem a driver vagy a program vmit módosított és ezért történik a kékhalál. Vistára nem mertem feltelepíteni a kártyát nehogy ott is ez legyen. Esetleg neked nem volt TV kártya a gépedben? =) Gondolkozok rajta hogy kiveszem és eladom, vagy kidobom, mert szörnyen idegesít hogy van és mégse tudom használni, plusz félig meddig a rendszeremet is meggyilkolta.

    A bios frissítést pedig akkor megcsinálom, hátha javulás következik be a gépen, mivel szörnyen nem látszik meg benne a proci csere ami 8 hónapja volt. Lehet hogy még lassabb is a gép, legalább is úgy tűnik.
    Köszi még egyszer a gyors választ!
    Zsolti

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák