Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    válasz vacs #16844 üzenetére

    Szia!
    A drivert hamarosan megnézem, hogy honnan van, lehet hogy még az msi oldaláról van, ez nem biztos.
    Azt viszont tudom, hogy én miután felraktam a legújabb drivert, leteszteltem 3D mark 2006 alatt, egész nap videófilmet néztem rajta és nem történt semmi. Ezt mind a legújabb driverrel!!!!!

    Amikor barátnőm bekapcsolta a Skype-t kb 10 perc után, mintha meghalt volna a képernyő. Minden más ment, volt hang, volt webkamera kép a pertnernél, a windows is futott, gondolom mert nem hallottuk volna a másik emberkét, ez az állapot kb 3-5 perc volt, utánna ugyan úgy kiírta hogy súlyos probléma után alapállapotba visszaállította a videókártya drivert.

    Előszőr nem tudtam hogy mi van, egyből a procira gyanakodtam, hisz frissiben cseréltem le a T2390-est egy T7500-asra. Megszegtem azt az íratlan szabályt miszerint, ha installálsz valamiket, lehetőleg ne mindent egy füst alatt tegyél meg. Azt hittem a proci rossz, mert ugye jobban melegedett mint a régi, azt hittem túlhúzták, mivel használtan vettem.
    De mivel nem az első furcsasággal találkozok a számítógépek terén, a probléma észlelése utáni első bekapcsolás után, újra Skype és vártam mi fog történni, miután újra visszajött a kép, addig nem tudtam mi van, mert én is egyből gyors kikapcsoltam előszőr. Akkor láttam meg hogy a driver a baj. Megnyugodtam és elkezdtem driver után kutakodni, mivel nem volt másik kéznél (ami megint csak egy nagy hiba). Álltalában nem szoktam kapkodni, de ha az ember épp egy húzos napon van túl, akkor ha hibázik annak meg van a következménye.

    [ Szerkesztve ]

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák