Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barto

    aktív tag

    válasz vati #1998 üzenetére

    Az árúátadás úgy zajlott, hogy elég érdekesen... :) Felhívtam a céget telefonon, hogy van e a kiszemelt darab (M677-005HU), volt lefoglaltam. Mert én Deberecenben voltam (még volt kettő), és a cucc a legkedvezőbb áron, (lletve a cég kinálata széreskörű volt) Nyíregyházán volt. Na másnap átmentünk, de el lett adva mind a kettő. Mondátk hogy du-ánra lesz, mert most is oda vannak árúért. Kissé kikelve magamból jelzetem, hogy nem poénért telefonáltam, hanem azért mert nem helyiek vagyunk, még időmilliomosak sem, tehát nem úgy van hogy csak átmegyünk. Szegény eladó lefőtt, miután látta, hogy komolyan gondolom a vásárt, ill. a típust is, mert mást nem akartam venni. (Lehet sokszor telefonáltak már mások, de nem nagyon vásároltak, kamu telefonok voltak, és azt hitte ez is az lesz). Már azt is megoldották volna, hogy amikor mennek haza Pestről, bejönnek civisbe, és személyesen átadják. Végül abba állapodtunk meg, hogy Apukámnak másnap dolga van Nyíregyen, és majd ő felveszi. Már annyira bosszantotta őket a dolog, hogy kaptam grátiszba egy ajándékot, ami autóban 12V-ről 220Vre transzforja a feszültséget, tehát lehet vele telefont, noitit tölteni ill. használni. 150W teljesítményű ( a noti adaptere 90W). Ha jól tudom ezek a cuccok 8-10 ezer körül mozognak.
    Másnapre meg is lett a kicsike, Apa hazavitte csütörtökön. Én szombaton mentem haza a szüleimhez, akkor bontottam ki a dobozt. Úgy ahogy fent leírtam minden meg volt benne, még . A jegy nem volt lepacsételve.
    Ezt mind azért irtam le, mert késöbb behalt a bill. és utólag kellett lepecsételni. Szó nélkül pecsételték, és ráírták a sorozatszámot. Amire persze a toll nem fog, ahogy írtad :D

    [Szerkesztve]

    "like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"

Új hozzászólás Aktív témák