Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soulf

    csendes tag

    Hello Mindenki!

    Előszis a múlt héten én is boldog tulaja lettem egy MSI - M662X-011HU tipusú gépezetnek, ami nagyon jól superál, bár annyira még nem volt időm tesztelgetni,de naonaon tetszik:)
    Az iponnal voltak problémák, ugyanis megrendeltem emilben, amit vissza is igazoltak, majd másnap felhivtak, hogy akkora nem tudják hozni és az ár is mfinoegváltozott. Erre finoman megkérdeztem, hogy azért a fogyasztóvédelmi törvénnyel ugye tisztában vannak valamennyire, mire a válasz rögtön az volt, hogy akkor álljunk is el az ügylettől. Mivel az ár meglehetősen előnyös volt az összes többi üzlet ajánlatához képest ez a megoldás meg sem fordult a fejemben, szóval felhívtam a fogyszatóvédelmi főfelügyelőséget, gyorsan konzultáltam egy-két jogász barátommal és én magam is átnyálaztam a törvényt, akik és ami egyértelműen kimondta, hogy vagy az eredeti, általuk is elfogadott áron kötelesek adni a terméket, vagy mivel a szerződés feltételeit megváltoztatták valamilyen megoldást kellene találni ( ez lehet ajándék, vagy végső esetben egy jegyzőkönyv megírása után mehetünk az ún. békéltető testület elé, aminek a végső határoza már törvényerejű). A lényeg a lényeg, hogy elmentem és addig mondatam a magamét egy barátommal együtt, hogy ha nem is az eredeti áron, de még minidg nagyon előnyösesn megvehettem a kicsikét. Igaz az is sokat segített, hoyg elkezdetm kitölteni a jegyzőkönyvet.
    Mindezt csak azért írom le, hogy ha valaki nem tudná milyen jogai és kötelességei vannak pro és kontra, mindenki mástól bocs!
    A kérdésem azonban az lenne, hoyg tudtommal ehhez a tipushoz lehet 5.1 hangrendszert csatlakoztatni azonban egyenlőre nem jöttem rá hogy hogyan...valaki esetleg segítene?
    Előre is köszönöm!!!!

Új hozzászólás Aktív témák