Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Scoobyka #2571 üzenetére

    Kiegészítés:
    15,4 vs 17'' kijelzős gépeken, ahol mindben 25-35Wot zabáló CPU és VGA fűt, esetleg gigabites LAN kártyával -ami szintén fűt - ergo az sem energiatakarékos, ...ott piFkóta az akku-üzemidő különbség! Erre igazolásnak itt van a teszt:
    L745 [link]
    M677 [link]
    M673 [link]

    Az adatlapok szerint pár perccel többet bír a 745, valszeg az intel jobb energiagazdálkodása miatt, ergo annyira nem befolyásoló a 17'' (nagyobb display) ez esetben. A tetejébe ugyanolyan (típusú) 4400mAh (alap)akku van mindegyik gépben ha jól tudom, bár a teszt metodus (szoftver) nem volt azonos.

    A túlmelegedést illetően - mivel én végigolvastem ezt a topikot is - javasolnám, hogy keress rá, hány 677, 655, és hány L7xx panasz van. Ergo a gépek megépítettségére vonatkozóan fenntartom a véleményem, M6 vs L7 szériát tekintve.
    Erre a gyártói ok is nyilvánvaló. Nagyot akart durrantani a gyártó a nagyteljesítményű (alsó)középkategóriás hardverrel, azonban abban az árkategóriában ahol az M van, csak (anyag)minőségi, és konstrukciós kompromisszumok árán lehetett ezt megtenni.

    Két gépkategóriáról beszélünk, nem fikázva - tényszerűen. Ezen, nem kell felkapni a vizet. :))

Új hozzászólás Aktív témák