Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Scoobyka #3063 üzenetére

    Na pont ezért tagadnak meg ilyesmit, mert másként a nép, a 364 napos lerúgott eszközén követelné a cserét, (1 év garit nézve) a gyátók meg csődbe mennének a +50% pótalkatrész forgalmazástól, mert az a beszállítóik haszna, nem az övék.
    A rendeltetésszerű kopás (elhasználódás) az nem hiba. Tehát erre nem lehet cserét kérni, mert az akku üzemképes, legfeljebb már nem a kapacitása 100%án.

    Nem védem én a szervizeket - mert se igem se gatyám egyik se - de sajnos vannak garanciális irányelvek is /EU a tartós fogyasztási cikkekre, amit jogilag nyilván jól körülbástyáztak. És ezek, nem a fogyasztónak adnak korlátlan kedvezményt, semmint a gyártók brifkóját védik.
    Nyilván vannak valamiféle szankcionálási lehetőségek is a gyártó részéről a szervizpartner felé, ezért tárgyal paraszt modorban a szerviz, a kapásból cserét követelőkkel szemben. ...Engem is felháborít, de sokkal több a készülék, mint a javításukra felkészült korrekt szerviz, így a gyártók dobálják a jogot ide-oda, hogy minél olcsóbban ússzák meg a garizást.


    Benőke
    Athlon a TK proci. Kicsit authentikusabb referenciából: [link]



    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák