Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Noda10 #5039 üzenetére

    általánosságban véve magasan az MSi rakja össze a legjobb konfigokat ár/érték arányban. így nézve több árkategóriát, mindenhol az Msi a legjobb gép, és valahogy pont jól lövik be a vásálói igényeket...

    Inkább az a probléma, hogy ide nem hozzák a többi márkákból a home környezetre szánt nagyteljesítményű változatokat. Valszeg azért mert drágák lennének (8800M, Go7950 stb, T7400 felett) a magyar fizetőképességhez. Cég, talán ad ~4-5 kilót/db bc notebookért, a magyar cselovek otthonra magának? :F 100ból ha 2. (Eleve 1000 felhasználóból, hány prefereálja a noteszt?? ...Ezen belül 100/2.)
    A bc notesz nem a (grafikai) teljesítményéről hanem a tűrőképességéről nevezetes. (ott nincs megsült billentyűzet, meg elrepedt LCD keret. Rá lehet állni akár!!)
    Az extra teljesítményt ÉS megbízhatóságot notebookban Dell-nek hívják. :K
    ...Csak azokat a k#rva CDlejátszó gombokat ne tennék rá a gépeikre! :O EGY NOTEBOOK NEM asztali LEJÁTSZÓ, NEM KELL RÁ ILYEN. :((
    ...
    Igen valóban megfigyelhető, hogy a 2006 végi gamernotesz koncepció berobbanása óta (USA - AilenWare, Dell. EU - többen, de főleg MSI) nagyon visszafogottak a 2008as készülék kollekciók. Nem külalakban , mert azok egyre borzasztóbbak. (lángnyelv, jégkék káva, krómmal)
    A piacvezető noteszgyártók, nem nagyon hajlandók a home (gamer) környezet felé mozdulni. A közhely tartja magát.

Új hozzászólás Aktív témák