Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gygyusz

    csendes tag

    válasz Noda10 #5155 üzenetére

    Sziasztok!

    Én is laptopvásárlás előtt állok.Ez lenne az első laptopom és szeretnék jól dönteni. Elég rendesen átböngészgettem szinte az egész fórumot és az ár/érték arányt figyelembe véve arra jutottam, hogy az MSI laptoppal járnék úgy-ahogy a legjobban.
    Fontos, hogy az egész dologra van max 170e FT-om (Bruttó) így ennek alapján böngésztem mind a piacot mind a hozzászólásokat. Igazából és is az EX600X-076HU - típust tartom eddíg a legtalálóbbnak, de hát írtok itt róla jót is rosszat is. Elég sokan szembeállítják az EX610X-011HU típussal mely utóbbiban jobb a vga kártya de a procival nem vagyok kibékülve (Sem maga az amd miatt sem az energiazabálása miatt) hiába majd' egy 10-essel olcsóbb. Igazából elég tanácstalan vagyok. Az átlagos használat mellett szeretném persze némi játékra is használni pl:fifa07,08, cod2 tuti és esetleg 1-2 ujabb pl cod4,pro street, de csodát persze nem várok, meg nem is vagyok 1 hardcore gamer csak sajnos kimondottan játéktesztet ezzel a példánnyal nem találtam pedig abból tudnám eldönteni, hogy jó lenne e (akár mediumban is megtenné ha mennének).
    Még annyit, hogy Noda10 ezelőtti linkjét is megnéztem és azon az oldalon böngészgetve találtam egy érdekességet: [link]
    Ez elég fura ugyanis rákeresve ez igencsak 250ezer feletti gép sőt!Szeretném kikérni (erről is) a véleményeteket ill. akkor ha valaki tudna némi játéktapasztalatot írni a fennt említett EX600-assal kapcsolatban (esetleg fps adatokkal) azt nagyon szépen megköszönném!

Új hozzászólás Aktív témák