Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kumite

    aktív tag

    válasz házimozis #5197 üzenetére

    Nem adnak hozzá semmi ilyen nagyobb dolgot. Én most szerdán vettem kézbe az új EX610-esemet, és van benne 4 ugyanolyan garpapír, 2db Quick Start Guide, ugyanazzal a tartalommal, csak 10-10 különböző nyelven, többek között magyarul is. Plusz még egy kis szintén többnyelvű füzetecske, amibe csak belelapoztam, de biztos, hogy nem használati útmutató. És ennyi. Tehát semmi olyan nincs a dobozban, hogy "Mire jó az Fn gomb, hogy kell lentebb venni a fényerőt" stb. A CD-jét még nem néztem, lehet, hogy azon van valami PDF vagy vmi más.

    Hétvégén, vagy legkésőbb következő hétvégén feldobok rá pár játékot, meg 3Dmarkot, és posztolok ide egy rövid FPS tájékoztatót.

    Amúgy a gépről annyit, hogy sokan írták, hogy az MSI így meg úgy csúnya, de nekem nagyon tetszik. Aki nem akar trendi notit, mint pl. az új fehér belsejű Acerek, amik pl. nekem kevésbé tetszenek, vagy nem akar +50ezret fizetni azért, hogy HP vagy Dell felirat legyen a gépén, annak ez a noti a legjobb választás. A visszafogott, de nem csúnya dizájnt kedvelem és ez a gép pont olyan, amilyennek lennie kell egy gépnek. Valamint a külső borítás is elegáns fekete nekem és a kör alakú MSI logó élőben királyul néz ki, képen nekem sem tetszett annyira.

    (Nem) Mellékesen pedig, aki a sok év alatt már hozzászokott az asztali billentyűzethez és számoknál a numpad részt használja, annak nem kell átszoknia a felső számsorra. Egyik zavaró dolog, hogy a jobboldalon kicsi Shift és az, hogy ez a gomb nem a legszélén van, mellé került a jobb oldalára még a hosszú "í" is. Másik (bár ezt nem tudom, hogy más gépeknél hogy van), hogy a Home és az End gombok csak az Fn gomb nyomvatartásával aktiválhatók. Én programozásnál sokat használom őket, ezt majd még meg kell szoknom.

    Számszerű értékekkel pedig, ahogy mondtam, majd 1-2 héten belül szolgálhatok. XP-n fogom futtatni a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák