Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    Üdv!

    guti86
    Nos igen. A zaját az okozza, hogy a (3 lábú) ventillátor közvetlen a fémlemezre van csavarozva.
    Szétszedtem. Úgy, hogy még össze is lehessen rakni :DDD nem könnyű dolog. Valakinek ott van csavargyári kontaktja az fix, mert 21db :Y csavart kell kivenni, hogy a ventillátor lábai és a rács közé egyszerű autoszifon tőmítőgyűrűket tegyél. Ez csillapít, és akusztikailag "elcsatolja" a rezgést. (régi hifista trükk)
    Sikerült összrerakni is. Most 2. fokozatban van olyan hangja mint előtte 1. volt.

    A műtétet tényleg csak a hűtőtopikban írnám le - ha lesz időm - mert itt off. Szal ha már 21 csavarral van szerelve ez a tosz, (kézimunka ezerrel?) akkor a 3 csillapító alátét már semmi sem lett volna.
    Több évszázados :P műszerész rutin kell a szétszedéshez, különben csak törni zúzni lehet. :(((

    HD audio, és HD bus Modem.
    Kell a KB888111 hotfix, (XP alá), nem lehet csak driver .inf-ből telepíteni a HD audiot. Elvileg a HD audio (auto)telepítője tartalmazza, és a beépített hotfix azonnal húzza is a modem drivert. (Realtek)
    Az újabb 1.79 stb. multikomp. driverekkel, XP alatt gond van (SPDIF klezelés, és más funkciók) ...Lehet ez a kimenet a HDMI csatin, de maga a bus, az nem csak oda dolgozik. (gondolom valami HID jele /chipset azonos, ezért jönnek együtt.)

    mynames
    MXM [link] Nem először. Igen cserélhető. Itthon alkatrészként - egyenlőre hozzáférhetetlen. Jogi és pénzügyi okai is vannak (gyártó tiltja csak cserealkatrészben mehet, kufár f*sik hoyg drága alkatrész, és kicsi rá a kereslet - nem rendeli.) MAJD idővel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák