Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz guti86 #7546 üzenetére

    hi, ez a kérdés engem is érdekel, én egy kicsit már leástam a témában: [link] ezalapján ill különböző márkák ugyanilyen chipsetü notijait összehasonlítva, valamint külföldi fórumok tapasztalataiból azt szürtem le, hogy 4Gb.ot meg fogja enni, nem lesz gond, de csak 667-el fog menni valszeg, a 800-as ramok annyira újak, hogy még nincs sok embernek tapasztalata vele. vannak 2G-s modulok amit csak 1G.-nek ismer fel, szóval lehet vele szívni is, ezért mindenképp ki kell próbálni mielött veszel, vagy legyen próbagari.. de mindezek ellenére van dell-xps és alienware konfig amiben 800-as ramok vannak eleve.. szóval bármi lehet. ;)
    én arra jutottam, hogy igazából vista alá kellene a 4Gb ram, Xp alá ha csak normál felhasználásra van a gép bőven elég a 2Gb-is.. ;) a procival is így vagyok T9300-at már 40k-ért lehetne venni, de minek (max vista alá)? hogy jobban melegedjen? max 3dmarkban több pontot kapnék, normál felhasználásra elég a 2Ghz-es T7250-em..
    viszont MXM-es vga-t lehetne e cserélni? egy HD3850.el ami szerintem kevesebbet is eszik mint a 8600M GT már elég jól el lehetne lenni..
    szóval az én kérdésem: hogy nv-s MXM-kártyát, lehet-e ati-ra cserélni? ;)
    MSI GT735 elég bejövős.. :K

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Új hozzászólás Aktív témák