Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • handbrake

    csendes tag

    válasz kali #7589 üzenetére

    Hi Srácok!

    Kb. 3 hete vettem egy MSI VR610x-202hu masinát.
    Paramétereit már többször leírtátok, talán csak annyi, hogy 1x2gb 667-es ram van benne.

    XP SP2-vel ruháztam fel a hdd-t.
    A telepítés sima ügy volt, gond nélkül felment minden, még a kamera és a bluetooth-ot is előcsalogattam, az itteni instrukciók alapján. :)
    Érdekes volt, hogy a VGA kártyát mindenhol minden féle leírásokban másképpen szerepeltetik. Alapból asszem x1250-nek ismerte fel, de ugye ez x1270. Sikerült is szerezni hozzá valami DNA drivert, amivel már x1270-nek írta.
    Haverom is vett egyet, mindjárt neki is esett, HD filmet nyomni rajta VGA kimeneten. (alap driverrel)Meglepő modon szépen vitte a 720p filmet, ami egyből tetszett.

    Eljött a péntek, na elmegyek LP ( Lan Party)-ra tesztelni.
    COD2 - Hát valami ótvarúl ment rajta. BIOS-ba 256 memet rendeltem ez a max. de valami hihetetlent produklált FPS-ben is 7 FPS ködbe, alapba meg 25-30 Fps. 800*600-ba má agyon butítva.

    Van erre valakinek valami ötlete? Mert pl. a CS:Sources már elviselhetően futott.
    Lehet másik driver kéne neki.

    NHC progit feltettem, talán az itt említett opciókon kívül elég jó benne a Switch by Using vagy mi beállítás, Így mindig a mgefelelő alkalmazásokkor a megfelelő magsebességet hozza. Avi nézés közben 800 mhz, egyébként gémnél feltolom 1.8ghz-ra. Szal film nézés vagy netelés közben minimális hangja van a hűtésnek. Tény, hogy van, de a barátnőm HP jának is van ilyen hangja.

    HDD résznél elég jól melegszik a borítás.

    Kapásból vettem hozzá egy USB bill.-t valamint USB egeret. Így a billentyűzetet csak "messze" történő utazásnál használom.

    A kijelző tetszik, igaz ha úgy esik rá a fény nem nagyon kell látni benne semmit! :)

    Hang: feltelepült simán. Creative Inspire P5800-am van, 100 éve vettem sok pénzér. Asztali mellet szólt, laposra rádugva is simán megy. Leadja az 5.1-et, háttérzaj és egyéb nélkül.

    Az egész gép kicsit olyan kényesnek tűnik, mintha lehelletvékony anyagból rajták volna össze. Néha félek is hozzányúlni. :)
    Még nem szedtem le a tetejéről a fóliát, mert ahogy láttam az a lakkozott fényes felület elég érzékeny.

    Érdekességet vettem észre. Mielőtt vettem volna, eladtam 3 ugyan ilyet. Vagyis MAJDNEM, én azt vettem észre, hogy amíg az előző gépeknél a ventinél félkör alakban vannak a szellőzők, nálam rendesen a venti teljes felületén be tud menni a levegő. Talán így eshet meg, hogy halkabb mint a többi.
    Tetszik a main door meg egyéb finomságok alatt a lyukacsos rész, csak kár hogy nincs ami oda fújja be a levegőt. Talán ezért jó egy hűtő talp.
    Hőmérsékletet nem nagyon figyeltem de asszem nálam a csúcs valami 80 körül volt a NHC szerint. Gondolkodom ezen az újrapasztázáson, ismerősön keresztül vettem hátha el tudom intézni a bontás utáni gart.
    Érdekes ez az 1x 2 gb ram, gondolkodom a még 2 gb ram beszerzésén, akkor 4 gb már elég jó lenne, igaz csak 667 mhz.

    Találtam BIOS frissítést az MSI honlapján a laposhoz, tudja valaki mit tartalmaz, asszem 2008 júliusi, szal egész friss. Természetesen, hogyan lehet ezt felsegíteni a helyére.

    DL író: én kimondottan azért is vettem, mert biztonsági másolatokat szeretnék írni vele konzolhoz, oda meg kell a DL.

    Kerestem, de nem nagyon találtam az egyes típusokat összefogó fórumokat, erre nem lehetne megoldást keríteni? Akkor külön külön a típustulajok is megoszthatnák tapasztalataikat, és nem kellene 7000 hozzászolást végigolvasni..... csak egy ötlet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák