Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    válasz Xabi78 #7679 üzenetére

    Köszönöm az elismerő szavakat :) Ha leveszem a fényerőt, én nincs net, akkor kb. 5 órát bír ki Office használat mellett. Levett fényerővel és wifivel a 4 órát simán hozza. A 3 órát pedig bármilyen körülmények között hozza. Egyébként ezek Vista alatt tapasztalt számok, lehet hogy XP alatt valamivel több. Minimum fényerőn filmnézéssel MediaPlayer 11-ben 4-4,5 órát kibír sima DVD videóval. teljes 720p és 1080p videóim nincsenek, szóval nem tudtam kipróbálni, hogy egy 2 órás film után mennyire merítette le az akkut. De összességében a 3-4 óra az még most is korrekt ;)
    A két modell közt nem hinném hogy nagy eltérés lenne üzemidőben. Viszont a PR210-hez 5400mAH akksit adnak, míg a VR201-hez úgy tudom csak 4400-at. Így meg azért van eltérés.

    Egyébként ami - számomra - eszméletlen zavaró a VR201-nél, hogy nagyok a ledek és ha megy a Bluetooth, akkor kisüti a szemem a kék ledjével. Főleg sötétben.

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák