Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balázs1986

    addikt

    válasz moart #8431 üzenetére

    Ez egyben vevői tudatlanság is, bár főként inkább lustaság. Itt a fórum is írják, hogy melyik típusban van rossz ventilátor: a VR szériásban. Tehát nem általános jellemzője az MSI-nek a venti-baj, nekem pl. nem volt, haver EX600-a is bírja már 4 hónapja, sőt VR-ben sem mindegyiken jön ki (egyelőre...). A probléma az, hogy valaki 130-150ezret kiad laptopra anélkül, hogy utánaolvasna, mit vesz. Minden márkának vannak rosszul tervezett vagy más gyártótól rendelt, minőségileg nem megfelelő alkatrésszel ellátott típusai, ez fix. Szerencsére az usernek csak olvasni kell tudni, és a vélemények alapján elkerülni vagy megkockáztatni annak lehetőségét, hogy belefut egy hibás példányba. :U :)
    (Nem hiszem, hogy sokan vannak, akik pl. kocsit vesznek úgy, hogy előtte nem tájékozódtak a lehetőségekről, és nem mérlegeltek ár-érték (+hibalehetőség) alapján. A laptopvásárlás pont ilyen...meg kb minden műszaki cikk vásárlása). Mondjuk ezt rád nem értelmezem, mert te emlékeim szerint elsők között voltál, akik a zörgést jelezték itt, szóval lehet nem hallhattál róla. De sokan utánad már alapozhattak volna tapasztalatra.
    Az viszont téves, hogy csak hibákat írnak a fórumban, a PR/GX/EX/M szériás tulajok túlnyomó többségének semmi baja a gépével, kövezzetek meg, ha tévednék :) Arról nem is beszélve, hogy az elégedett tulajok többsége nem fórumozgat, ergo abból nem lehet kiindulni, mi van a fórumban.
    (Amúgy nincs minden megyeszékhelyen sem Toshiba, sem HP, sem Dell stb. szerviz...szép is lenne ha lenne ;) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák