Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    szaki1 (ill. kali): 3.4a-val néztem először, de meglestem most 2.01-el is (de hülye verziószámozás ez, hogy a régebbi verzió a nagyobb számú), ezzel már jól ismerte fel a dolgokat, de 3%-ánál az első tesztnek lefagyott. Szóval valamit még mindig nem szeret ebben az architektúrában a Memtest.
    A szervizelésről annyit, hogy előre kár szidni őket, hogy biztos 2 hónapig tartják bent, ha 1 hónapig ülnek rajta na akkor lehet anyázni, de előre inkább ne, még előfordulhat az is, hogy nem kell Tajvanról hozniuk cuccot, hanem éppen van készleten. Valaki írta nemrég, hogy az Albacomp most indított egy olyan programot, hogy ingyen kijönnek a cuccért. Hogy ki és mikor írta ezt az más kérdés, ha lesz kicsit több időm visszakeresem.

    Edenyke: Dead Space natív felbontásban fullon megy a GX600-on (Vista alatt). Full HD-ban nem vagyok biztos, puding próbája az evés... És mellesleg tényleg jó játék lett :)
    A kártyaolvasós gondodra: sztem ott lett elkutyulva valami, hogy mindenfélét alapból beleintegráltál az XP telepítődbe, és ez jól megkeverte szegényt. Nem kell túlzásokba esni, elég ha a SATA drivert meg mondjuk a Bluetooth modul INF fájlját (bár ez se feltétlen szükséges) integrálod, a többit feltenni win telepítés után kb. fél órás procedúra, és kevesebb hibalehetőség. Lehet, hogy az USB portos rejtély is ebből fakad, ha a teljes alaplapi chipkészleted integráltad.

Új hozzászólás Aktív témák