Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz kwzatz #17012 üzenetére

    Katana Zero ide vagy oda, én a Choice tekintetében nagyon nem tudom megvédeni a Humblet, sőt. Mert oké, tegyük fel bejön és tetszik. És akkor ennyi, megérte az az 1-2 óra a 6$ os árat ? Szerintem az lenne az alap, hogy ilyen cím van 2-3, és emellé egy valamilyen húzócím, már mondtam, hogy nem kell feltétlen 100 órásnak és AAA nak lennie, hoztam példákat is már, mikre gondolok.

    DE: Mivel az élet minden területén objektivitásra törekszem, azért azt szeretném megjegyezni, hogy míg az utóbbi 1.5 évből kb rendes bundli területén összesen volt 3-4 értelmes bundle Hunble oldalról, azok is mind Paradox játékok ( EU 4 + CK 2 + Survining Mars+ Stellaris) ahol az alapjáték volt 1$, a közepes csomagba volt jó pár DLC, a legnagyobb 12$ osba meg az összes, vagy majdnem az összes. Jah tényleg, Cities Skylinesból is volt ilyen, meg nemrég Tropico 3,4,5,6 összes DLC vel egyetemben.

    VIszont jelenleg 4 igen NÉGY bundlijuk is fut, nem tudom mikor volt ilyen utoljára.....
    Ugye a FIGHTING JUGGERNAUT
    a Hunter Call of the Wild Complete
    a Digital Tabletop bundle
    És a pár napja kiadott Paradox Stratgems bundle

    Na mármost 4 nagyon régen volt egyszerre, ráadásul ebből szerintem mindegyik értelmes, és akit érdekel az adott game/genre azoknak nagyon megéri. Olyan is régen volt, hogy az 1$ os tierbe nem 1, hanem 3 game is van, mint a Paradoxosba. Szóval míg vagy 1,5 évig nálam a Fanatical bucira verte a Humblet, az utóbbi 2 hónapban bizony erősen fordított a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák