Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz TheProb #18746 üzenetére

    Konkrét példa a szomszédból, csak amolyan érdekességképpen: a fizetőövezet terjeszkedése betolt egy nagy adag, az agglomerációból érkező autót. Ennek következtében simán előfordult, hogy nap közben annak ellenére, hogy egyenként tulajdonképpen mindenki szabályosan parkolt, több kapuból (köztük egy társasházéból) nem lehetett ki-beállni.

    Egyébként itt is volt széles kapu, de annak nagyon jó kis geometriai oka volt, nem mellékesen pedig építési engedélye.

    Évekig ment a szájkarate. Az önkormányzat egyszer még egy kerítést is át akart helyeztetni, aztán kiderült, hogy az pont a tulajdonos terhére, az utca javára húzódik rossz vonalon.

    Végül az egyik háztulajdonos, miután ő nem tudott elmenni hazulról, egy kivitelező meg nem tudott beállni egy fél évre előre lefixált munkára, két, egyenként szabályosan parkoló autó miatt, szerzett egy vödör szabványos útszegélysárga festéket, lepróbálta a kihajtási ívet, és besárgította a számára fontos szakaszt.

    Aztán az önkormányzat szépen kitett az utca végébe egy várakozni tilos táblát, amivel viszont vagy tizenöt jó helyet is megszüntettek, minek következtében viszont egy csomóan nem tudnak autóval hazamenni. A megoldás a lakó- pihenőövezet lenne, amiből akad is a környéken, de ide nem akaródzik kitenni. :F

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák